/
/

PRODUK UTAMA

PRODUK

Tekane Anyar

  • Tekane Anyar

Nepangaken kita.

PRODUK FEATURED

Mixer Hoisting Machinery Co., Ltd. minangka anak perusahaan saka LiftHand lan EuroHoist Group, spesialisasi ing bidang peralatan angkat lan ngangkat kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, kita duwe spesialisasi ing manufaktur hoist tali kawat listrik, hoist chain listrik, crane. kit lan produk sing gegandhengan.

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube